Hakknda - ,hand bags,luggage,purse,shoulder bag,leather backpack,clutch,skull,backpacks,backpacks bagaj resmi web sitesine ho geldiniz.

Blog English

Whatsapp E-posta: bags,,makeup case,111 Ev Ürün:% s Luggage Yumuak Luggages Sert Bagaj Classic Luggage Arabas Çanta Srt çantas Students backpack Leisure backpack Business backpack Military backpack Hiking backpack Kids backpack Cooler backpack Diaper backpack Bags Pilot Çantas Leptop çantas Bel çantas Seyahat Klf Çanta Mumya Çanta Sports bag Rattan bag Man’s bag Canvas bag Chest bag Wallet Briefcase Women bag Women Handbag Women handbag set Others product Bagaj Kapa & Kemer Fashion fanny pack Shopping bag Storage bag / Toiletry bag Clutch bag Office & education products Gel pen Notebook Calculator Document folder Stapler Staples Paper cutter Household products Toilet paper Coat Hanger Garbage bag Umbrella Scissors Knife and fork Fan Creative lamp SSS
hakknda

hakknda


Baoding Baigou Çanta Deri Ürünleri Co.Ltd profesyonel üreticisi Naylon arabas çantas, PU bagaj ve PC gelitirme, üretim, sat ve ihracat yapmaktadr olan / ABS bavul srt çantas fazla deneyimi 18 yl vardr ki.

Bakan yöneticisi Ms Li gözetiminde departman ekipleri, çünkü bagaj alannda onu deneyim sürekli büyüyor.

irket Baz ünlü marka alc ile kendi marka ve ibirlii olarak Langchao Balmatik vardr.

ürünlerde, sk kalite standartlar en iyi olmak için ürünler yapmak için Gelitirmeden üretime kurulur. hizmetinde, farkl ülke ve bölgeden farkl müterilerin her zaman memnun edilir.

irket piyasa temelinde süreleri ve yeniliklerin ayak uydurur. Ürünler yerine sadece bir tür çeitli Katagori deitirmek. Kiiselletirilmi sipariler yerine sadece kitle siparilerin kabul edilebilir.

En iyi ürün ve hizmeti müterilerine sunan adanm sloganmz “Fayda Daha müterilerine ürünlerimizi ile karlayn Daha Kiilere Bizim Platformu ile” dir!

“Her müteri hizmet veren dikkatle her ürün yapma dikkatle” ekibinin yöndür. Yüksek kaliteli iyi fiyat ürünleri üzerinde çalyor sonsuz hedeftir. Biz hedefleri ve hayali olan bir grup insan harikalar yaratacak inanyoruz. Bize el ele alalm ve büyük baar bulumanz olun. Hepimiz bir ekilde zamannda vardr!

Fabrika adresi: NO.12 Yanling yol, Qunyu sokak, CT cihaz endüstri park, Baigou kasaba, (Gaobeidian ehir) Baoding ehir, Hebei eyaleti, Çin.

En yakn havaalan: Tianjin Binhai havaalan (veya Pekin sermaye havaalan)

Arabayla fabrikaya TIANJIN veya PEKN havaalanndan 3hours sürer

En yakn istasyon: Baigou istasyonu (veya Gaobeidian dou istasyonu)

Arabayla fabrikaya Baigou stationt gelen 20Minutes alr

Arabayla fabrikaya Gaobeidian dou istasyonundan 40minutes alr

Fabrika kii: Bay Allen (sat müdürü)

letiim Mobil NO .: 0086

Whatsapp number: 0086+

Wechat number: 0086+

Skype: live:

E-posta:  b

Write your message here and send it to us

hakknda